123

Een content heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 08:00 tot 17:00. 

's Ochtends tussen 10:30 en 11:00 en 's middags tussen 12:30 - 13:30 en 16.30u - 17.00u zijn wij telefonisch niet bereikbaar i.v.m. pauze en overleg.

Tussen 08:00 en 10:00 uur kunt u ons bereiken voor het opvragen van uitslagen, maken van een afspraak, aanvragen van een telefonisch consult of een visite. Voor overige vragen zijn we de hele dag bereikbaar.

Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0317-415001
Optie 1: uitsluitend voor SPOED (in geval van levensbedreigende situaties)
Optie 2: herhaalreceptenlijn (deze is 24 uur per dag bereikbaar)
Optie 3: contact met de assistente
Optie 4: collegiaal overleg

Mocht u geen keuze maken, dan wordt u automatisch doorverbonden met de assistente.

Afspraken

Tussen 08:00 en 10:00 uur kunt u ons bereiken voor het maken van een afspraak, indien medisch noodzakelijk wordt u dezelfde dag nog gezien. Een afspraak duurt 10 minuten en is bedoeld voor één klacht, indien u meer klachten heeft of denkt meer tijd nodig te hebben overlegt u dan met de assistente. Wij verzoeken u om afspraken telefonisch of via de website te maken en niet aan de balie in verband met de beperkte privacy daar.

Voor SPOED kunt u van 08:00 tot 17:00 bellen met de praktijk.

''No show'' beleid
Het komt regelmatig voor dat patiënten niet verschijnen voor een afspraak of hun afspraak te laat annuleren. Dit is nadelig voor zowel ons als zorgverleners, als voor andere patiënten, die daardoor langer op hun afspraak moeten wachten.

Wij zijn daarom genoodzaakt maatregelen te treffen. Wanneer uw afspraak onverhoopt niet door kan gaan, bel deze dan zo snel mogelijk en minimaal 24 uur van tevoren af. 

Indien u vergeet om uw afspraak te annuleren of u bent te laat met het annuleren van uw afspraak, zijn wij gerechtigd om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Wij zullen dan een zogenaamde ''No Show'' tarief in rekening brengen. Deze wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Telefonisch spreekuur 
Tussen 08:00 en 10:00 kunt u ons bereiken voor het maken van een telefonische afspraak. De huisarts heeft elke dag een telefonisch spreekuur. De arts belt u dan terug. Dit zal in de middag plaatsvinden. Wij kunnen niet precies aangeven hoe laat u terug gebeld wordt. U kunt wel aangeven op welke tijd u liever niet gebeld wilt worden.

Huisbezoeken 
Tussen 08:00 en 10:00 uur kunt u ons bereiken voor het aanvragen van een visite. Belt u na 10:00, dan wordt er voor een andere dag afgesproken (tenzij spoed). Huisbezoeken worden aan het einde van de ochtend afgelegd, indien medisch noodzakelijk eerder.

Zolang het mogelijk is ontvangen wij u bij voorkeur op de praktijk. Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om u optimaal te onderzoeken en/of te behandelen.

Aarzel niet kenbaar te maken als u een bezoek tijdens of na opname in het ziekenhuis wenst, dit geldt ook voor kraamvisites.

Doktersassistente

De doktersassistente is het eerste aanspreekpunt als u contact opneemt met onze praktijk. 

Dokters
assistente
De doktersassistente is het eerste aanspreekpunt als u contact opneemt met onze praktijk. 

Zij zal vragen naar de reden van uw komst, dit om de urgentie van uw klacht te kunnen bepalen. Zij zal dan met u een afspraak maken of telefonisch advies geven. 

De assistente doet ook zelfstandig spreekuur:

 • Een uitstrijkje(baarmoederhalsonderzoek)
 • Oren uitspuiten
 • Injecteren
 • Hechtingen verwijderen
 • Wratten aanstippen
 • Wondverzorging
 • Longfunctie test
 • Hartfilmpje
 • Doppler (vaatmeting)
 • 24-uurs bloeddruk meting
 • Holter (hartritmeregistraties, eigen bijdrage van 120,-)
 • Diabetes controle
 • Preventie consult hart-vaat ziekte

Medisch centrum Kortenoord

In het medisch centrum werken wij samen met verschillende zorgverleners zoals de apotheek, fysiotherapeuten etc. Voor meer informatie klik hier. 

Spoed na kantoor tijd

Voor dringende huisartsenzorg in de avond, in het weekend of op feestdagen kunt u voor spoedgevallen bellen naar de huisartsenpost in Ede, contactgegevens:

Ziekenhuis de Gelderse Vallei 
Willy Brandtlaan 10 
6716 RP Ede 
T: 0318- 200 800

Handige informatie

Praktijk folder
Klik op onderstaande link voor onze praktijkfolder:
Praktijkfolder klik hier 

Openingstijden 
De praktijk is elke werkdag van 08:00 tot 17:00 geopend.
Tussen 10:30 - 11:00 en 12:30 en 13:30 is de praktijk gesloten i.v.m. pauze en overleg.

© Meuwissen en van Ballegooijen 2020  |  Privacy Statement Webdesign: Web Made Easy

Delen