Online services

Voordat u gebruik kunt maken van onderstaande online services, dient u een inlogcode met wachtwoord aan te vragen. Hiervoor moet u zicht komen legitimeren bij onze balie.  U krijgt dan de benodigde inloggegevens van de assistente.

LET OP !! 

Momenteel ondevindt een groot aantal patienten problemen met het inloggen op hun account. Dit heeft te maken met een wijziging van de service. Daar waar u normaliter uw 06 nummer moet opgeven dient u te beginnen met + 31 gevolgd door uw mobiele nummer (zonder 0) 

Online Services
Meuwissen, van Ballegooijen, Vosseberg

Medicatie voor 10 uur ’s morgens aangevraagd,
kunt u de volgende werkdag na 16.00u ophalen
bij uw apotheek. 

Voordat u gebruik kunt maken van onderstaande online services, dient u een inlogcode met wachtwoord aan te vragen. Hiervoor dient u zich te komen legitimeren aan de balie van onze praktijk. U krijgt dan de benodigde inloggegevens van de assistente. U kunt uw chronische medicatie aanvragen via de website of via onze receptenlijn (tel.)  Momenteel werkt de aanvraag voor recepten via de website tijdelijk helaas niet. Wij verzoeken u derhalve om onze receptenlijn in te spreken voor u herhaal en chronische medicatie. U kunt ook gebruik maken van de herhaalservice van uw apotheek. Vraag uw apotheek voor meer informatie. 

© Meuwissen, van Ballegooijen, Vosseberg 2020  |  Privacy Statement  | Deze SMART site is gemaakt met SMART Websites

Delen