Huisartsenpraktijk van der Duin en van Dinther zal voortgezet worden als Huisartsenpraktijk Medin.

Ons team

Ons team, Even kennismaken met huisartsenpraktijk Meuwissen,
van Ballegooijen en Vosseberg

Ons team

Uw zorg, onze samenwerking! Het werken als uw huisarts is een teamaangelegenheid. Maak kennis met ons team.

Dhr. Meuwissen

Functie: Huisarts
BIG nr: 79032478001
Aanwezig:ma, di ,wo, do

Sinds 2004 ben ik werkzaam als huisarts in Wageningen. Ik heb de opleiding geneeskunde behaald in Maastricht. Na de tropenopleiding in chirurgie en gynaecologie en de tropencursus aan het KIT in Amsterdam gedaan te hebben, ben ik samen met mijn vrouw Annemarie van Ballegooijen voor 3 jaar in Namibië gaan werken.

Dit was in een missieziekenhuis met 140 bedden en een grote outpatient department. Ik was daar verantwoordelijk voor de vrouwenafdeling en de verloskamers en ben daarnaast 1,5 jaar Principal Medical Officer geweest. Daarna heb ik in Liverpool,  Engeland, de huisartsenopleiding gevolgd.

Terug in Nederland heb ik enkele jaren in andere huisartsenpraktijken waargenomen, totdat ik in 2004 samen met Annemarie van Ballegooijen de praktijk van dhr. Bijlsma heb overgenomen. Eerst aan de Haagsteeg en in 2012 is de praktijk verhuisd naar het Medisch Centrum Kortenoord. In 2016 hebben we samen de praktijk van mevr. Landman overgenomen.

Mw. van Ballegooijen

Functie: Huisarts
BIG nr: 79041461201
Aanwezig: di, wo, vr

Sinds 2004 ben ik werkzaam als huisarts in Wageningen. Ik heb de opleiding geneeskunde behaald in Maastricht. Na een jaar ervaring als eerste-hulp arts en de tropenopleiding aan het KIT in Amsterdam gedaan heb, ben ik samen met mijn man Michel Meuwissen voor 3 jaar in Namibië gaan werken. Dit was in een missieziekenhuis met 140 bedden en een grote outpatient department.

Daar was ik verantwoordelijk voor de kinderafdeling en de TBC/Aids afdeling en ging ik 2x per week met het mobiele team de klinieken langs in de omgeving. Daarna heb ik in Liverpool, Engeland, een Master in Community Health behaald.

Terug in Nederland heb ik de huisartsenopleiding in Nijmegen gevolgd. Direct hierna heb ik samen met Michel Meuwissen de praktijk van dhr. Bijlsma overgenomen. Eerst aan de Haagsteeg en in 2012 is de praktijk verhuisd naar Medisch Centrum Kortenoord. In 2016 hebben we samen de praktijk van mevr. Landman overgenomen.

Mw. Vosseberg

Functie: Huisarts
Aanwezig: ma-do-vr

Sinds 2019 ben ik één van de huisartsen in deze praktijk. Mijn loopbaan in de zorg begon in 2006 als verpleegkundige in Amsterdam. Vervolgens ben ik geneeskunde gaan studeren in Groningen. Daar behaalde ik mijn artsdiploma. Ik ging toen aan de slag op de spoedeisende hulp en bij afdeling chirurgie van het Medisch Centrum in die stad. Ook mijn specialisatie tot huisarts vond plaats in het hoge Noorden.

Met mijn gezin ben ik verhuisd naar Gelderland: de provincie waar ik geboren en opgegroeid ben. Het is voor mij een voorrecht om in Wageningen het mooie vak van huisarts uit te oefenen.  

Mw. de Geus

Functie: Huisarts in opleiding 
Aanwezig: ma-di-wo

Ingrid

Functie:  Assistente

Ik ben in 1982 als doktersassistente begonnen in Brabant en vanaf 1987 tot 2011 werkzaam geweest bij dr JPB van den Berg in Ede. Aansluitend heb ik nog 2  jaar gewerkt bij M. Djajakusuma huisarts te Ede. Vanaf maart 2014 werk ik met veel plezier bij de huisartsenpraktijk Meuwissen, van Ballegooijen en Vosseberg.  

Janette

Functie: Assistente

Sinds 2013 ben ik doktersassistente bij deze huisartsenpraktijk. Ik behandel uw vragen aan de telefoon, aan de balie en tijdens mijn spreekuur. In mijn spreekuur doe ik alle voorkomende werkzaamheden zoals uitstrijkjes, diabetes mellitus controle en het maken van hartfilmpjes. Daarnaast ben ik degene in de praktijk die de longfunctietesten afneemt bij onze patiënten die bekend zijn met astma en bij diegenen waarvan nog vastgesteld moet worden wat hun longklachten veroorzaakt.

Isa

Functie: Assistente

In 2020 heb ik de opleiding doktersassistente afgerond in Nijmegen. Tijdens deze studie heb ik in Nijmegen meerdere stages gelopen bij de huisarts en ook bij de huisartsenpost van Nijmegen en Boxmeer. Vanaf mei 2020 werk ik met alle plezier bij huisartsenpraktijk Meuwissen, van Ballegooijen en Vosseberg. Ik sta u te woord via de telefoon en aan de balie. Ook draai ik spreekuren.

Nadia

Functie: Assistente

Sinds 2002 werk ik als doktersassistente. Ik kom uit Utrecht en heb daar in verschillende huisartsenpraktijken en gezondheidscentra gewerkt. Altijd met veel plezier. Per 1 januari 2022 heb ik de stap naar Wageningen gemaakt en werk ik bij huisartsenpraktijk Meuwissen, van Ballegooijen en Vosseberg. Ik hoop hier met net zoveel plezier te mogen werken en kijk ernaar uit u te woord te staan, u advies te geven en al uw vragen te beantwoorden, aan de balie, de telefoon of op het spreekuur

Lidia

Functie: Assistente

In 2016 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald. Gedurende de opleiding heb ik stage gelopen bij de huisartsenpraktijk Meuwissen, van Ballegooijen en Vosseberg. Na mijn opleiding heb ik gewerkt bij een huisartsenpraktijk en in verschillende poliklinieken in het ziekenhuis en nu ben ik weer hier.

Naast mijn baan als doktersassistente ben ik ook werkzaam in een verpleeghuis.

Astrid

Functie: Praktijkondersteuner
Aanwezig:  di, wo, do, vrij-ochtend

De praktijkondersteuner ondersteunt de huisarts in de behandeling van patiënten met chronische ziekten zoals; hart- en vaatziekten (hoge bloeddruk, hoog cholesterol), diabetes en longziekten (astma, COPD).

Zij houdt zich bezig met preventie, monitoring, begeleiding, voorlichting en educatie bij deze patiënten.

Ze leert de patiënt omgaan met zijn beperkingen, stimuleert de zelfredzaamheid en een gezonde leefstijl. Zij begeleidt ook patiënten die willen stoppen met roken.

Wilma

Functie:  Praktijkondersteuner
Aanwezig : do

Op donderdag werk ik in de praktijk van dr Meuwissen, van dr van Ballegooijen en dr Vosseberg. In de ochtend bezoek ik oudere patiënten aan huis. Samen kijken we naar wat belangrijk is voor de kwaliteit van leven en wat nodig is om zo lang mogelijk veilig en fijn thuis te kunnen blijven wonen. Donderdagmiddag houd ik spreekuren op het gebied van chronische zorg bij hart- en vaatziekten, suikerziekte, longziekten, ouderenzorg en stoppen met roken.
Sinds november 2019 werk ik hier met veel plezier als praktijkverpleegkundige. Graag vind ik samen met u de best passende zorg voor uw situatie.
.

Linda

Functie: Praktijkondersteuner GGZ jeugd
Aanwezig: di, do

Marissa

Functie: Praktijkondersteuner GGZ jongvolwassenen
Aanwezig:  ma - vrij 

De praktijkondersteuner GGZ is een hulpverlener binnen de huisartsenpraktijk die gespecialiseerd is in psychische en psychiatrische klachten. U kunt onder andere bij haar terecht als u last heeft van:

Angst, depressie, stress, overspannenheid en burn-out, rouwverwerking, lichamelijk onverklaarbare klachten.

Heeft u psychische klachten? Ga ermee naar uw huisarts of bespreek het met de praktijkassistente. Vervolgens bepalen wij samen met u of de praktijkondersteuner GGZ u kan helpen en indien nodig kan zij u doorverwijzen.

Deze praktijkondersteuner is in dienst van uw huisarts. Een consult bij de praktijkondersteuner GGZ wordt daarom volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Het gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Suzanne van de Kamp

Functie: Specialist ouderen geneeskunde

© Meuwissen, van Ballegooijen, Vosseberg 2020  |  Privacy Statement  | Deze SMART site is gemaakt met SMART Websites

Delen