123

Gesloten voor inschrijvingen

Op dit moment is onze praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Wanneer onze praktijk weer open gaat voor inschrijvingen kunt u dat hier vinden. 

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 08:00 tot 16:00.

's Ochtends tussen 10:00 en 11:00,  's middags tussen 12:00 - 13:30 en na 16.00u zijn wij telefonisch niet bereikbaar i.v.m. pauze en overleg. 

Voor het maken van een afspraak/visite voor dezelfde dag, adviseren wij u te bellen tussen 08.00u en 10.00u

Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0317-415001
Optie 1: uitsluitend voor SPOED                                                                                                      (en zaken die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten) 
Optie 2: herhaalreceptenlijn (deze is 24 uur per dag bereikbaar)
Optie 3: contact met de assistente
Optie 5: collegiaal overleg

Mocht u geen keuze maken, dan wordt u automatisch doorverbonden met de assistente.

Afspraken maken

Afspraken maken
U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. Indien medisch noodzakelijk wordt u dezelfde dag nog gezien. We plannen voor een afspraak 15 minuten. Heeft u meerdere klachten of denkt u meer tijd nodig te hebben, overleg dit dan met de assistente. Wij verzoeken u om afspraken telefonisch te maken en niet aan de balie in verband met de beperkte privacy aan de balie.

Voor SPOED kunt u van 08:00 tot 17:00 bellen met de praktijk.

''No show'' beleid
Het komt regelmatig voor dat patiënten niet verschijnen voor een afspraak of hun afspraak te laat annuleren. Dit is nadelig voor zowel ons als zorgverleners, als voor andere patiënten, die daardoor langer op hun afspraak moeten wachten.  Wanneer uw afspraak onverhoopt niet door kan gaan, bel deze dan zo snel mogelijk en minimaal 24 uur van tevoren af.  

Indien u vergeet om uw afspraak te annuleren of u bent te laat met het annuleren van uw afspraak, zijn wij gerechtigd om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Wij zullen dan een zogenaamde ''No Show'' tarief in rekening brengen. Deze wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Telefonisch spreekuur
Wilt u de dokter telefonisch spreken dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de assistente. De huisarts heeft elke dag een telefonisch spreekuur. De arts belt u dan terug. Dit zal in de middag plaatsvinden. Wij kunnen niet precies aangeven hoe laat u terug gebeld wordt. U kunt wel aangeven op welke tijd u liever niet gebeld wilt worden.

Huisbezoeken 
Tussen 08:00 en 10:00 uur kunt u ons bereiken voor het aanvragen van een visite. Belt u na 10:00, dan wordt er voor een andere dag afgesproken (tenzij spoed). Huisbezoeken worden tussen 11.00u en 14.00u afgelegd, indien medisch noodzakelijk eerder.

Zolang het mogelijk is ontvangen wij u bij voorkeur op de praktijk. Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om u optimaal te onderzoeken en/of te behandelen.

Aarzel niet kenbaar te maken als u een bezoek tijdens of na opname in het ziekenhuis wenst, dit geldt ook voor kraamvisites.

De doktersassistente

De doktersassistente is de eerste persoon
die u spreekt als u ons belt.

De assistente heeft ook een eigen spreekuur.
U kunt bij haar een afspraak maken voor:

 • Een uitstrijkje
 • Oren uitspuiten
 • Urines nakijken (zie ook urineformulier) 
 • Injecties
 • Wondverzorging
 • Hechtingen verwijderen
 • Bloeddruk metingen
 • 24-uurs bloeddruk
 • ECG metingen
 • Doppler metingen
 • Hartritmeregistratie
Foto mck

Medisch centrum Kortenoord

In het medisch centrum werken wij samen met verschillende zorgverleners zoals de apotheek, fysiotherapeuten, podotherapeuten  etc. 

HAP logo Gelderse Vallei RGB

Spoed na kantoor tijd

Voor dringende huisartsenzorg in de avond, in het weekend of op feestdagen kunt u voor spoedgevallen bellen naar de huisartsenspoedpost in Ede, contactgegevens:

Ziekenhuis de Gelderse Vallei 
Willy Brandtlaan 10 
6716 RP Ede 
T: 0318- 200 800

Handige informatie
Alvorens een afspraak te maken voor het spreekuur kunt u vaak al antwoord vinden op uw medische hulpvraag via onderstaande sites. 

www.thuisarts.nl
Hier kunt u nuttige medische  informatie vinden

www.moetiknaardedokter.nl
Bepaal binnen 1 minuut of u naar de dokter moet

© Meuwissen, van Ballegooijen, Vosseberg 2020  |  Privacy Statement  | Deze SMART site is gemaakt met SMART Websites

Delen