Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 08:00 tot 17:00. 

's Ochtends tussen 10:00 en 11:00,  's middags tussen 12:00 - 13:30 en na 16.00u zijn wij telefonisch niet bereikbaar i.v.m. pauze en overleg.

 Voor het  maken van een afspraak, opvragen van uitslagen, aanvragen van een telefonisch consult of een visite verzoeken wij u te bellen tussen 8.00 en 10.00 uur 'sochtends

Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0317-415001
Optie 1: uitsluitend voor SPOED
(in geval van levensbedreigende situaties)
Optie 2: herhaalreceptenlijn (deze is 24 uur per dag bereikbaar)
Optie 3: contact met de assistente
Optie 4: collegiaal overleg

Mocht u geen keuze maken, dan wordt u automatisch doorverbonden met de assistente.

Afspraken maken

Afspraken maken
Tussen 08:00 en 10:00 uur kunt u ons bereiken voor het maken van een afspraak. Indien medisch noodzakelijk wordt u dezelfde dag nog gezien. Een afspraak duurt 15 minuten en is bedoeld voor één klacht, indien u meer klachten heeft of denkt meer tijd nodig te hebben overlegt u dan met de assistente. Wij verzoeken u om afspraken telefonisch of via de website te maken en niet aan de balie in verband met de beperkte privacy daar.

Voor SPOED kunt u van 08:00 tot 17:00 bellen met de praktijk.

''No show'' beleid
Het komt regelmatig voor dat patiënten niet verschijnen voor een afspraak of hun afspraak te laat annuleren. Dit is nadelig voor zowel ons als zorgverleners, als voor andere patiënten, die daardoor langer op hun afspraak moeten wachten.  Wanneer uw afspraak onverhoopt niet door kan gaan, bel deze dan zo snel mogelijk en minimaal 24 uur van tevoren af.  

Indien u vergeet om uw afspraak te annuleren of u bent te laat met het annuleren van uw afspraak, zijn wij gerechtigd om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Wij zullen dan een zogenaamde ''No Show'' tarief in rekening brengen. Deze wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Telefonisch spreekuur
Tussen 08:00 en 10:00 kunt u ons bereiken voor het maken van een telefonische afspraak. De huisarts heeft elke dag een telefonisch spreekuur. De arts belt u dan terug. Dit zal in de middag plaatsvinden. Wij kunnen niet precies aangeven hoe laat u terug gebeld wordt. U kunt wel aangeven op welke tijd u liever niet gebeld wilt worden.

Huisbezoeken 
Tussen 08:00 en 10:00 uur kunt u ons bereiken voor het aanvragen van een visite. Belt u na 10:00, dan wordt er voor een andere dag afgesproken (tenzij spoed). Huisbezoeken worden tussen 11.00u en 14.00u afgelegd, indien medisch noodzakelijk eerder.

Zolang het mogelijk is ontvangen wij u bij voorkeur op de praktijk. Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om u optimaal te onderzoeken en/of te behandelen.

Aarzel niet kenbaar te maken als u een bezoek tijdens of na opname in het ziekenhuis wenst, dit geldt ook voor kraamvisites.

De doktersassistente

De doktersassistente is de eerste persoon
die u spreekt als u ons belt.

De assistente heeft ook een eigen spreekuur.
U kunt bij haar een afspraak maken voor:

  • Een uitstrijkje
  • Oren uitspuiten
  • Urines nakijken (zie ook urineformulier) 
  • Injecties
  • Wondverzorging
  • hechtingen verwijderen
  • Bloeddruk metingen
  • ECG / Doppler metingen
  • 24-uurs bloeddruk- of
  • hartritmeregistratie

Medisch centrum Kortenoord

In het medisch centrum werken wij samen met verschillende zorgverleners zoals de apotheek, fysiotherapeuten etc. Voor meer informatie klik hier. 

Spoed na kantoor tijd

Voor dringende huisartsenzorg in de avond, in het weekend of op feestdagen kunt u voor spoedgevallen bellen naar de huisartsenpost in Ede, contactgegevens:

Ziekenhuis de Gelderse Vallei 
Willy Brandtlaan 10 
6716 RP Ede 
T: 0318- 200 800

Handige informatie

Voordat u bij ons een afspraak kunt maken, moet u zich eerst inschrijven in onze huisartsenpraktijk.

Praktijk folder
Klik op onderstaande link voor onze praktijkfolder:
Praktijkfolder klik hier

www.thuisarts.nl
hier kunt u nuttige medische  informatie vinden

© Meuwissen, van Ballegooijen, Vosseberg 2020  |  Privacy Statement  | Deze SMART site is gemaakt met SMART Websites

Delen